FutbolGündem

Kasımpaşa, İstanbul BŞB maçının tekrarı için TFF’ye başvurdu

Bali Balayı Turları

kasimpasa istanbul bsb macinin tekrari icin tff ye basvurdu futbolistanKasımpaşa, İstanbul BŞB maçının tekrarı için TFF’ye başvurdu… Kasımpaşa Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvurusunu yaptı.

Kasımpaşa ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kadrolu personeli olan Volkan Bayarslan’ın yönetmesiyle patlak veren krizde lacivert–beyazlı kulüp gerekli yasal işlemi başlattı. Sporx’in haberine göre, Kasımpaşa Kulübü avukatı Ersin Hamarat Futbol Müsabaka Talimatı’nın 22. maddesinin (ğ) bendine aykırılık olmasından dolayı TFF’den “Bu maçın 3-0 hükmen galibiyetimizle tescil edilmesini veya takrar oynanmasını talep ettik” açıklaması yaptı.

Kulüp avukatı Hamarat, bu başvurudan umutlu olduklarını hükmen galibiyet çıkmasa bile en azından tekrar oynanma ihtimalinin talimatlar çerçevesinde yüksek olduğunu söyledi.

[adrotate banner=”166″]

NationalTurk

Bir yanıt yazın

Bali Otelleri
Başa dön tuşu