FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike Dedikoduları

Fenerbahçe’nin Avrupa’dan men cezasının 3 yıla çıkabileceği iddia edildi

Bali Balayı Turları

fenerbahce sike aziz yildirim metris cezaevi tutuklu futbolistanUEFA’nın baskısıyla Futbol Federasyonu tarafından Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Fenerbahçe’nin cezasının 3 yıla çıkabileceği iddia edildi.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Fenerbahçe’nin bu sezon Avrupa’dan ihraç edilmesi yeterli olmadı. Fenerbahçe kendi isteğiyle Şampiyonlar Ligi’nden çekilse, bu cezanın 1 yılla sınırlı kalacağı ancak TFF tarafından bu karar alındığı için cezanın 3 yıla çıkabileceği belirtiliyor.

UEFA’nın bu konuda karar aldığını belirten UEFA’ya yakın bazı hukukçular, kararın da çok yakında açıklanacağını belirtiyor. Fenerbahçe’nin TFF’den cezanın bu yıl çekildiğine dair belge talebi de reddedildi.

[adrotate banner=”76″] [adrotate banner=”59″]

NationalTurk

Bir yanıt yazın

Bali Otelleri
Başa dön tuşu